Počet položek: 0 0,- Kč
Perfektvlasy
Prodlužování vlasů

Zpracování osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží (zajištěno Zpracovatelskou smlouvou) a dále e-shopová platforma shop5.cz, na které je tento e-shop provozován (zajistěno Zpracovatelskou smlouvou) a dále porovnavače zboží - Heureka.cz a Zboží.cz (zajištěno u obou Zpracovatelskou smlouvou).

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat: chance.kar@centrum.cz nebo

tel. č.: 604756326.

Copyright © perfektvlasy.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© perfektvlasy.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace